Rejält övertramp även om man tar bort hälften av allt som sagts

Nytt styre i Hässleholm, äntligen! Vi har viktigare saker att ta itu med än att tjafsa och älta om detta.
Förtroende • Publicerad fredag 04:00
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Att SD tror att de har råd att ha kvar Hanna Nilsson är löjligt.
Att SD tror att de har råd att ha kvar Hanna Nilsson är löjligt.Foto: Simon Rehnström

Att Hanna Nilsson klampat i klaveret är ju tydligt, men att inte stå för detta och sen ha partiet med sig, jag begriper inte hur dom tänker. Jag tycker synd om dom som lagt en röst på SD för 8 månader sen och sett sitt parti vinna, nu lagt en röst förgäves på ett parti man trott på.

Jag har många vänner som röstat på er men som inte tänker lägga sin röst på vid nästa val. Ni kommer att få svårt att fiska röster vid nästa val. Dom säjer att det är oförståeligt om inte Hanna Nilsson fattar vad hon ställt till med och tar sitt pick och pack och lämnar politiken.

Att hon menar att medierna skriver lögner och att hon absolut inte gjort något av detta rejäla övertramp säjer ju allt. Även om vi tar bort mer än hälften av vad som skrivits har hon ändå gjort ett rejält övertramp. Och gör man övertramp så är man ute ur leken. Och på tal om lek, är man i leken med får man leken tåla. Att SD tror att dom har råd att ha Hanna kvar är ju löjligt. Vill dom vara med och styra så ut med henne. Hon har inget förtroende längre. Inte av många många av sina väljare. Tror hon och dom att vi är helt blåsta, säjer någon?

”Detta öser ju bara mer vatten på kvarnen för alla dom som redan vill se ert parti gå i graven, här och i regeringen!”

Läser nu att i ett sista ryck i måndags försöker dom slänga in en ny ledare och sätta henne längre ner i ledet, det säjer ju allt. Hon ska inte finnas kvar i huset! Hon tycker ju ändå att dom flesta i huset är dumma i huvudet!

Undrar hur ni själva reagerat om det varit någon från ett annat parti som gjort samma övertramp? Inte tror jag ni strukit dom medhårs? Då hade det varit ett annat ljud i skällan! Och det hoppas jag, för inget parti ska göra som dom vill och sen bara rycka på axlarna och gå vidare! Skärpning SD! Gör det ni måste och visa era väljare var skåpet ska stå. Detta öser ju bara mer vatten på kvarnen för alla dom som redan vill se ert parti gå i graven, här och i regeringen!

En som tror ”lite”på er!