Annons

Sluta förklara – börja förhandla

Efter att ha läst en massa förklaringar om si och så kommer jag här att kommentera som en gräsrot som jag är.
Bromölla • Publicerad 2 november 2022
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Folket har röstat och gett partierna förtroendet att förvalta den rösten, vilket enligt debattören inte gör.
Folket har röstat och gett partierna förtroendet att förvalta den rösten, vilket enligt debattören inte gör.Foto: Johan Nilsson/TT

Att läsa era så kallade förklarande kommentarer ger inte oss väljare inte ett dyft kött på benen vad som inte går att förhandlas om och vad som gick snett. Det är vi gräsrotsfolk som röstat på er och gett er förtroendet att förvalta folkets röst. Det är något som ni definitivt inte gör.

Visa nu för era väljare vad ni inte kommer överens om. Det är ni skyldiga oss. Kan ni inte då kan jag nästan lova att Bromölla kommun kommer att bli den kommun i Sverige som kommer att ta hem blankröstligan och då har ni blivit av med allt förtroende.

”Maktgalenhet straffar sig och det hör inte en kommun till.”
Annons

Jag är uppriktigt sagt trött på hur politiken sköts i Bromölla. Det är enbart för sin egna plånbok och att stå och klappa sig för bröstet och utropa att ”hurra vad bra jag är”. Jag återkommer återigen till att det är folket som röstat på er och att makten utgår från folket. Kan ni inte stå upp för folket och samarbeta, då är det hög tid att ni funderar på om det inte är det bästa att ”ta svansen mellan benen och ta bakdörren”, för maktgalenhet straffar sig och det hör inte en kommun till.

Bromölla kommun och alla kommunala bolag skall skötas med finess och ska se till alla innevånares bästa. Just nu pågår häxjakt och det kommer inte att gynna kommunen, utan tvärtom. Dålig, dålig PR som kommer att sprida sig som en löpeld.

Kerstin Vigård, Näsum

Annons
Annons
Annons
Annons