Till vad betalar vi skatt i Hässleholm?

Ska det vara såhär vill jag inte betala mer skatt.
Förtroende • Publicerad 1 februari 2023
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Till vad går egentligen mina skattepenngar i Hässleholm?
Till vad går egentligen mina skattepenngar i Hässleholm?Foto: Henrik Montgomery/TT

Vad är det jag betalar skatt till i Hässleholm? Avgångsvederlag som personerna kanske inte ens är berättigade till. Löner till chefer som har eller har haft Kronofogden efter sig. Fått nedslag från IVO, och bara struntat i det. Gått i konkurs. Och sådana människor ska få fullt stöd av tjänstemän.

”Det måste ta slut med korruption och lurendrejare både bland personal och politiker.”

Politiker som inte har fått ansvarsfrihet kan bara avgå så är allt glömt. Några år senare är de tillbaka i ledande ställning.

Jag vill själv bestämma vad min skatt ska gå till. Absolut inte till ovanstående för då vill jag sluta betala skatt till kommunen. Det måste ta slut med korruption och lurendrejare både bland personal och politiker. Om svar anhålles angående ovanstående och hur ni ska komma tillrätta med alla missförhållande (som är många fler än jag räknat upp). Om det finns några ärliga och handlingskraftiga politiker?

Anderssonskan

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.