Annons

Vad hände med pengarna som fanns i valrörelsen?

Det är beklämmande att allt tycks gå till tätorten.
Prioriteringar • Publicerad 2 december 2022
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Hur resonerar och prioriterar politikerna?
Hur resonerar och prioriterar politikerna?

Fantastiskt att läsa att kommunen avser att köpa in ett stycke mark för 10 miljoner kronor. Grattis FMCK som verkar få en plats där man kan utöva sin verksamhet.

Jag har även tidigare läst i Norra Skåne att man inte har medel att kunna öppna upp Gården i Hästveda och andra liknande verksamheter i byarna.

Annons

Hur tänker ni egentligen? Våra ungdomar har ingenstans att ta vägen på sin fritid om de inte vill spela fotboll eller brottas. Att kollektivt till Hässleholm för att gå på bio är omöjligt om det inte är matinéföreställning eftersom sista tåget till Hästveda går när man har kommit halvvägs in i filmen. Följden blir att föräldrar tvingas köra sina barn dit de vill komma vilket inte är helt gratis med de priser på drivmedel som är just nu.

”Före valet lät det annorlunda då ni lovade guld och gröna skogar vart ni än vände er.”

Det är beklämmande att se att alla pengar tycks gå till tätorten och övriga kommuninvånare i byarna runt omkring står med lång näsa.

Det hade varit klädsamt av vårt nya styre att när man fördelar pengarna har en tanke på att det finns ett stort antal skattebetalande kommuninvånare även utanför stadsgränsen. Före valet lät det annorlunda då ni lovade guld och gröna skogar vart ni än vände er.

Föga förvånande egentligen, det är ju politiker det handlar om...

Rikard Nilsson, Hästveda

Annons
Annons
Annons
Annons