Vår flagga är en symbol för frihet och demokrati

Sveriges statsminister känner sympati för kränkta muslimer efter koranbränningen i Stockholm. Jag undrar om Ulf Kristersson känner någon sympati för alla svenskar som känner sig kränkta av att den svenska flaggan bränns på Istanbuls gator.
Flaggbränning • Publicerad 29 januari 2023
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Svenska flaggan eldas upp utanför det svenska konsulatet i Istanbul, samma dag som Rasmus Paludan eldar upp koranen utanför turkiska ambassaden i Stockholm.
Svenska flaggan eldas upp utanför det svenska konsulatet i Istanbul, samma dag som Rasmus Paludan eldar upp koranen utanför turkiska ambassaden i Stockholm.Foto: Emrah Gurel

Jag känner en glädje och stolthet var gång vi hissar flaggan vid vårt hus, är noga med att följa allmänna flaggregler och hedra de officiella flaggdagarna. Jag ser vår flagga som en symbol för för frihet och demokrati, i land där vi har rätt att uttrycka våra åsikter utan straff.

”När ska den svenska regeringen ta sitt förnuft till fånga och inse att Erdogan håller Sverige på sträckbänken endast för att uppfylla sina egna politiska planer?”

När ska den svenska regeringen ta sitt förnuft till fånga och inse att Erdogan håller Sverige på sträckbänken endast för att uppfylla sina egna politiska planer? Och jag är starkt övertygad om att protesterna bland muslimer iscensätts och eldas på av människor som har en egen agenda för världspolitiken.

Eva, kränkt tant

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.