Annons

Varför skulle ledningen göra något denna gång?

Angående svaret som Matilda Ekström, chef för HR och verksamhetsutveckling samt vice vd på Hässleholms miljö, ger i artikeln ”Hässleholm miljö om kritiken: 'Måste hjälpas åt för att lösa det'”.
Arbetsmiljö • Publicerad 17 juli 2023
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Regina Svensson, tidigare anställd på Hässleholm miljö.
Regina Svensson, tidigare anställd på Hässleholm miljö.Foto: Lasse Ottosson

Detta är ren bullshit! Matilda Ekström har vetat om problemen i flera år och fortsatt ignorera dem och med det också tillåtit kränkningar, mobbning och psykisk misshandel! När hon vägrade lyssna så gick vi till den andra som arbetar som HR och det var flera stycken ur personalen som vittnade om dessa psykosociala arbetsmiljöproblem och inte ens där fick personalen hjälp.

Ledningen svek oss trots alla rop på hjälp och mina sista ord på min sista arbetsdag var en vädjan om att hjälpa de som var kvar. Och jag lovade att om jag får reda på att de fortsätter behandla personalen illa så kommer jag berätta allt för media och det har jag gjort nu!

”Det finns inget värdigt kvar på Hässleholm miljö.”
Annons

Vi har ropat på hjälp år efter år, blivit svikna av alla i ledningen och blivit tillsagda att sluta om vi inte trivs med arbetsförhållandena. Blivit svikna av Seko och till slut gav jag upp. Detta företaget krossade mig och många andra. Deras psykiska misshandel har gjort att jag behöver medicin för resten av mitt liv!

Att försöka bortförklara och få folk att tro att det ska åtgärdas, när ingenting har hänt innan när vi bett om hjälp, suttit och gråtit floder framför HR (vice vd) utan resultat, så varför ska det hända något nu?

De måste städa upp i ledningen och sluta behandla människor illa! Det finns inget värdigt kvar på Hässleholm miljö.

Regina Svensson

Annons
Annons
Annons
Annons