Eva Rausing hittad död

Personligt Kroppen ska ha hittats när polisen sökte igenom lägenheten i samband med misstankar mot hennes make om droginnehav.
Personligt • Publicerad 10 juli 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

Kroppen ska ha hittats när polisen sökte igenom lägenheten i samband med misstankar mot hennes make om droginnehav. Enligt polisen har en man gripits och tagits till förhör kring såväl dödsfallet som det misstänkta narkotikainnehavet. Familjen tillhör en av Storbritanniens rikaste. Hans Kristian Rausing är son och arvtagare till Hans Rausing — vars far Ruben i Sverige grundade Tetra Pak-imperiet — med en uppskattad förmögenhet på 5,4 miljarder brittiska pund, runt 59 miljarder svenska kronor. En talesman för polisen sade till Sky News att det inte fanns någon omedelbar förklaring till dödsfallet och att man inväntade obduktionsresultat, också för att helt kunna bekräfta att den avlidna var Eva Rausing. Paret Rausing har tidigare öppet talat om sina missbruksproblem.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.