Annons

Säg ”Hej världen” med ny familjebild

Har ni fått en ny bebis? Nu återkommer vinjetten Hej världen. I ett samarbete med två fotografer ger vi möjligheten att bli fotograferade.
Nordöstra Skåne • Publicerad 6 mars 2023 • Uppdaterad 8 mars 2023
Välkommen att presentera din nya bebis i tidningen.
Välkommen att presentera din nya bebis i tidningen.Foto: KB

Jag bjuder på bilden nedan, med viss rodnad på de numera 20 år äldre kinderna. Eller 21 om vi ska vara kinkiga. Bilden är från 2002 och ja, den då treåriga dottern fick klä sig själv och ja, den två månader gamla sonen var en ovanligt stor baby, nästan dubbelt så stor som genomsnittet så han klarade bra att sitta nästan från början. Bilden är från när vi (minus maken som jobbade) fotograferades till Hej världen i Kristianstadsbladet. Det var självklart att man som nybliven förälder ville berätta om nyheten i tidningen. Förstås!

Hej världen augusti 2002: Anders och Åsa Carlsson, Sölvesborg, fick den 9 juni sonen Olle. Elin fick en lillebror. Han vägde 6090 g och var 58 cm lång.
Hej världen augusti 2002: Anders och Åsa Carlsson, Sölvesborg, fick den 9 juni sonen Olle. Elin fick en lillebror. Han vägde 6090 g och var 58 cm lång.Foto: KB

Under en tid har vi inte haft möjligheten att ta babybilder på redaktionen – vilket vi gjorde under många år till vår vinjett Hej världen. Men vi vill så gärna vara med och presentera era nya familjer i Kristianstadsbladet och Norra Skåne. Därför börjar vi ett nytt samarbete med fotograferna Johan Lindvall i Kristianstad och Sara Nilsson i Hässleholm.

Hej världen från 2017.
Hej världen från 2017.Foto: KB
”Ta chansen att visa upp er nya familjemedlem!”
Annons

Ni kan besöka dem gratis för en familjebild – innan babyn fyllt fyra månader. Vi vill ha minst en förälder med på bilderna och gärna syskon – och så publicerar vi bilderna gratis. Det går bra att sedan köpa bilderna direkt från fotografen.

Har du inte möjlighet att besöka dem går det också bra att skicka in en egen bild till familj@kristianstadsbladet.se.

Ta chansen att visa upp er nya familjemedlem, säg ett mjukt hej till världen och skapa ett minne från en speciell tid som stannar kvar även när barnen blivit större.

Välkommen till Hej världen!

Fakta

Hej världen

Är: En chans att välkomna ny familjemedlem genom en bild på familjesidorna i Kb/NSk.

Gör så här: Boka en tid hos Sara Nilsson i Hässleholm 0733-44 64 53 eller besök Johan Lindvall i Kristianstad på tisdagar jämna veckor klockan 10-12 eller boka tid 044-21 01 11.

Du kan också: Ta en egen bild och skicka in till familj@kristianstadsbladet.se

Åsa CarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons