Veckans boktips

Personligt Peter Pan och LenaAnnie Nordth BedfordBonnier CarlsenWalt Disney\'s klassiker om pojken som aldrig vill bli stor håller sig evigt ung.
Personligt • Publicerad 4 januari 2012 • Uppdaterad 13 december 2021

Peter Pan och LenaAnnie Nordth BedfordBonnier Carlsen

Walt Disney's klassiker om pojken som aldrig vill bli stor håller sig evigt ung. Peter Pan tar med barnen till landet Långtborta, en ö i ett namnlöst hav. Där får de möta elaka pirater som rövat bort indianprinsessan Tigerlilja. Det bjuds på spänning och äventyr.

Ägget och smurfarnaPeyoSemic

Det saknas ett ägg när smurfarna ska baka tårta och det är ingen lätt uppgift att smuggla ut ett ägg från hönsgården. Efter många äventyr lyckas smurfarna hitta ett ägg, men skalet verkar omöjligt att krossa. Smurfarna blir frustrerade och önska sig något de inte borde...för ibland råkar faktistk önskningar slå in! Att förmedla berättelser som serier gör det både roligt och spännande för läsaren. Det händer mycket på varje sida, därför är denna seriebok ett bra sätt att träna sin läsning.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.