FAQ

Hur gör jag för att logga in på tidningen digitalt?

Svar: Första gången du loggar in, måste du registrera dig med ditt kundnummer samt ditt postnummer. Därefter går du in under prenumeration, hantera mina uppgifter och
lägger till en önskad mejladress samt lösenord (samma gäller för premium).

Jag har glömt mitt lösenord. Vad gör jag nu?
Svar: Tryck på “Glömt lösenord” under Logga in-knappen, sedan skickas det ut ett mejl med en länk för att skapa ett nytt lösenord till den mejladress du angivit.

Vad gör jag om jag inte har fått min tidning?
Svar: Man kan anmäla utebliven tidning via Mina Sidor (privat.nsk.se) på hemsidan. Det går också bra att ringa till kundtjänst på 0451-745050 (mellan 7.00-15.00 måndag till fredag).

Hur kommer jag i kontakt med redaktionen?
Svar: Ring till nyhetschefen på telefonnummer 0451-745133 eller mejla till nyhetschefen@nsk.se.

Vad finns det för betalningsalternativ för prenumeration?
Svar: Vi erbjuder kreditkortsbetalning, e-faktura, pdf-faktura, autogiro eller vanlig pappersfaktura. Läs mer här. (nsk.se/betalning)

Hur säger jag upp min prenumeration?
Svar: Kontakta kundtjänst antingen via mejl på kundtjanst@nsk.se eller telefon på 0774-410041.

Hur gör jag om jag vill läsa gamla tidningar?
Svar: Sedan vår digitala tidning startades, finns samtliga nummer från februari 2009 i en kalender på vår hemsida. Klicka fram dagens e-tidning, öppna sedan sidofliken till höger, tryck på Öppna kalender och bläddra bakåt i tiden. Du måste vara prenumerant på papperstidningen eller e-tidningen för att utnyttja funktionen.

Varför är det inte gratis att läsa alla artiklar? Räcker det inte med att ni har annonser?
Svar: Det tar mycket tid och resurser att producera nyheter, reportage och alla övriga artiklar vi har på sajten. Annonserna bidrar till att vi kan hålla prenumerationspriset på en lägre nivå, men för att vi ska kunna upprätthålla så gott som daglig bevakning på ett antal områden i norra Skåne krävs det även att läsarna bidrar till tidningens intäkter.