Nalletomtar och starka viljor

I dag genomförde jag en av de snabbaste fotograferingarna någonsin.

Utomhus.

Iförd pyjamas.

Det är tur att det inte var jag som skulle hamna på bild, så kan vi väl säga.

Jag har följt ett syskonpar sedan äldsta tjejen var ca ett år gammal och det var jag som tog de första bebisbilderna när hennes lillebror kom till världen. Varje år plåtar jag julbilder på de här två. Storasyster deklarerade redan igår att hon inte ville vara med på bild, men idag dök hon tack och lov ändå upp i röd klänning, foppatofflor och med en nalletomte i släptåg. Både hon och hennes lillebror har starka viljor och åsikter och jag tycker det är underbart hur deras personligheter lyser igenom på bilderna.

 

DSC_6325

 

DSC_0330

 

DSC_0348

 

DSC_0352

 

DSC_0374

 

DSC_0365

 

DSC_0367

 

Nästa veckas kommer bloggen att återvända till räddningstjänstvärlden, med en utmaning för bloggen. Bloggen är lite nervös inför detta. Eller nja, bloggen är apnervös.

På återseeende (om inte bloggen kolar vippen av nervositet).

×