Den här fotografen vill jag jobba med fler gånger!

Har ni sett att bloggen har bytt profilbild? Det var så att säga på tiden eftersom jag inte riktigt ser ut som på det foto som togs i våras.

Nuvarande bild togs i helgen och jag lejde in en fotograf för att fixa detta uppdrag. Jag tycker att det här med att stå framför kameran är att jämställa med en form av tortyr och jag känner hur hela jag stelnar till i en onaturlig pose. Men den här fotografen var snabb och effektiv och pinan var över på ett par minuter.

Och jag får ge henne rejält med kred. Med händer som är alldeles för små för en D7000 och en kamera som inte är en lättviktare, tog hon en hel serie bilder som får med beröm godkänt. Hon fyller alldeles snart 7 år och har sedan i somras visat fotointresse på riktigt. Fotat med mobiltelefon har hon gjort sedan 2-årsåldern ungefär, på den tiden blev det många selfies.

I övermorgon, när hon blir väckt med falsk, men hjärtligt menad, sång och fyra stycken hurrarop, så blir hon ägare till en alldeles egen kamera. En riktig kamera och jag har valt en Nikon D60 som är lätt att hantera och som hennes små händer når runt.

Nedan ser ni resultatet från fotosessionen. Jag är en mycket stolt mamma.

DSC_0400

 

DSC_0392

 

DSC_0411

 

DSC_0389

 

Fotografen in action.
Fotografen in action.

 

Imorgon blir det en ”intressant” dag. Den blir definitivt räddningstjänstig och tydligen finns det hot om att det ska förekomma whiteboardtavlor. Jag återkommer i frågan.

På återseende.

×