Utställningsdags!

I dag, i all tysthet och utan trumvirvlar och champagne, så hängde jag upp min allra första utställning.

Det är bilderna från Eld&Vatten, som ni kunnat se i bloggen, som nu finns att beskåda på biblioteket i Hästveda. Det är kanske ingen lokal som drar storpublik eller så, men det känns ändå roligt att få möjlighet att visa upp mina fotografier på riktigt och inte bara i bloggen.

 

Hela mars kan ni se Eld&vatten på Hästveda bibliotek.
Hela mars kan ni se Eld&vatten på Hästveda bibliotek.

 

Dessutom (hej Jante) så är jag konstant övertygad om att alla bilder är jättedåliga och att folk mest tänker ”herregud, vilken amatör” innan de rynkar på näsan och vänder sig bort. Ni vet den där konstiga känslan av att man snart ska bli avslöjad som en fuskare och odugling? Jag tror knappast att jag är ensam.

Det är ju attans så märkligt, trots beröm, trots tusentals bloggläsare och trots att Fotografiska Museet lät mig härja som värd på Instagramkontot i en hel vecka, så tvivlar jag på min fotografiska förmåga och tänker att alla andra kan bättre. Så fånigt.

Men nu har jag alltså tagit det modiga klivet rakt ut och på Hästveda bibliotek så kan ni månaden ut beskåda de tuffa kvinnor som ställde upp som modeller i Eld&Vatten.

På återseende.

×