Bloggen träffar en utomjording

På tillfälligt besök från planeten Ypsagon roade hon både barn och vuxna. För mina egna barn var detta tydligen den bästa dagen någonsin då de fick en alldeles egen pratstund med den grönhåriga utomjordingen Pax.

Jag deltog i ”statsbesöket” på mitt eget lilla sätt: i sällskap med kameran förstås.

Så, här har ni celebriteten själv: Pax.

 

DSC_7963

 

DSC_7989

 

DSC_7979

 

DSC_7945

 

DSC_7947

 

DSC_7990

 

DSC_8022

 

DSC_7955

 

DSC_8012

 

Det var Norra Skåne som ordnade familjefest med grönhårigt, och väldigt uppskattat, inslag och vi tillbringade en väldigt trevlig dag där i solskenet med besök från yttre rymden, wienerbröd, kaffe, grisar och karuseller. Samt kletigt sockervadd.

Nästa vecka kommer bloggen att tjata lite om räddningstjänst igen, jag hoppas att ni orkar kika in.

På återseende.

×