Feelings 2016 – Anneli

Lördag. Mjukt och blött sommarregn ger en lite avskalad känsla. Det här är ingen intensiv dag alls utan mer som ett fluffigt duntäcke med en kopp varm choklad bredvid.

Vad passar då bättre än att presentera nästa porträtt i Feelings 2016 och då låta känslan ”Lugn” ta plats?

I dag möter ni Anneli och fotot är taget vid Lillasjön i Hästveda igår kväll. Och vet ni, det var verkligen en känsla av lugn. Lite regn, massor av grönska, vatten och dessutom ett nyfiket rådjur som stod blickstilla väldigt länge och betraktade oss.

”Jag valde Lugn eftersom lugnet är en bristvara i det moderna samhället, men också för att jag ofta får höra hur lugn jag är trots att jag inte alltid känner att det stämmer. Lillasjön för att jag växte upp där och för att vatten gör mig lugn.”

 

DSC_4048
Lugn/Serenity. Nikon D7000. Nikon 50 mm. ISO 160. 1/320 sekund. f/3.2

 

Jag gillar särskilt hur regnet syns i den här bilden och hur Anneli är helt oberörd.

På återseende.

×