Böcker och en vevgrammofon

Hässleholm Föreningen har fått in många saker till loppmarknaden och auktionen på idrottsplatsen i morgon lördag den 18 juni.
Hässleholm • Publicerad 17 juni 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Föreningen har fått in många saker till loppmarknaden och auktionen på idrottsplatsen i morgon lördag den 18 juni. Bland annat många böcker, diverse porslin och bland fynden finns också en gammal vevgrammofon.

Loppmarknaden är en årlig aktivitet för föreningen.– Vi har nog hållit på i 25–30 år nu, säger Rolf Persson från Mala IF. Det har blivit en fin tradition. Det är trevligt för byn och många kommer hit för att träffa och prata med bekanta, det blir som en hemvändardag, menar Rolf Persson.

Viljan att skänka till försäljningen har varit god och viljan att hjälpa till har också varit stor.– Det är säkert 50-60 personer som ställer upp för att ro allt i hamn, säger Rolf. Som tack blir de bjudna på en middag med sill och potatis.Loppmarknaden börjar klockan 14.00 och klockan 15.15 blir det auktion. Det finns också försäljning av fika, korv och godis.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.