Christoffer bakom allt när HIF vann

Hässleholm Hässleholms IF tog tidigt ledningen i bortamatchen mot Stafsinge.
Hässleholm • Publicerad 17 augusti 2011 • Uppdaterad 14 december 2021
Markaryd mot Hässleholms IF
Markaryd mot Hässleholms IF

Hässleholms IF tog tidigt ledningen i bortamatchen mot Stafsinge. Redan efter tjugo minuter ledde Hässleholms IF med 2-0.– 1-0 kommer till på en hörna där Simon Andersson nickar ner bollen och Christoffer trycker dit den, minns Dan Olofsson den fina starten.

2-0 kommer till efter att Anton Persson vrickat bollen förbi Stafsinge-försvaret och friställt Christoffer Ekelund med halva Stafsinges planhalva till godo. 2-0 innebar en mycket fin start men sedan blev det problem.

Stafsinge gick upp till 2-2 på lika många minuter som HIF gjorde 2-0 på. – 2-2 var tungt mentalt. Men vi fick jobba på fortsätter Olofsson. HIF fick dock sista ordet inför pausen. Christoffer Ekelund slog ett inlägg som Oskar Olsson kunde nicka in vilket innebar viktiga 3-2 inför pausvilan. ? Vi jobbade vidare bara.

I den andra halvleken fastställde Ekelund slutresultatet till 4-2. – Lagmässigt jobbar vi hårt och är vassa framåt. Vi har ett lite bättre grundspel än dem. Nu njuter vi av detta och sen laddar vi om inför matchen mot Fjärås, summerar Dan Olofsson matchen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.