Drograttfull körde in i bil

Hässleholm En man i 30-årsåldern misstänks för en rad olika brott efter att han åkt fast för rattfylleri på Röingegatan natten mot söndag.
Hässleholm • Publicerad 14 maj 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En man i 30-årsåldern misstänks för en rad olika brott efter att han åkt fast för rattfylleri på Röingegatan natten mot söndag. Enligt polisen ska han medvetet ha kört in i ett annat fordon i samband med att han stoppades för kontroll. När polisen väl kunde kontrollera honom uppträdde han drogpåverkat och det visade sig att han hade ett flertal vapen, knivar och tårgassprej, i bilen. Dessutom saknade han giltigt körkort. Efter söndagsnattens bilfärd misstänks han nu för ett flertal olika brott, däribland försök till misshandel, grov vårdslöshet i trafik, rattfylleri, narkotikabrott, olovlig körning, vapenbrott samt brott mot knivlagen.

lousil
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.