Farstorp vill ha ett eget postnummer

Hässleholm Det konstaterar Farstorps Centeravdelning och Farstorps Centerkvinnor i ett brev till byggnadsnämnden där man påtalar det negativa av att inte ha ett eget postnummer.
Hässleholm • Publicerad 19 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Det konstaterar Farstorps Centeravdelning och Farstorps Centerkvinnor i ett brev till byggnadsnämnden där man påtalar det negativa av att inte ha ett eget postnummer. Men inte heller den här gången är byggnadsnämnden beredd att skicka en ansökan till Posten om att Farstorp skall få ett eget postnummer. – V hari fått beskedet att det skulle bli problem med utdelningen, säger byggnadsnämndens ordförande Arne Elowson (C). Två gånger tidigare har centeravdelningarna ansökt om att Farstorp skall få ett eget postnummer. – För socknens 300 hushåll innebär avsaknaden av ett eget postnummer problem för kyrka, föreningar, politiska partier. Och för kommersiella aktörer är det idag omöjligt att göra utskick till enbart hushållen i Farstorps församling eftersom denna är uppdelad på inte mindre än fyra postnummerområden.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.