Fortfarande oklar framtid för Gastronovum

Hässleholm Representanter från Högskolan i Kristianstad, Hushållningssällskapet, Kristianstad kommun, Region Skåne, Tomelilla kommun och Skånes livsmedelsakademi satt i går i möte med Gastronovums tillförordnade verksamhetschef Karina Hansson för att diskutera framtiden för Gastronovum.
Hässleholm • Publicerad 10 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

Representanter från Högskolan i Kristianstad, Hushållningssällskapet, Kristianstad kommun, Region Skåne, Tomelilla kommun och Skånes livsmedelsakademi satt i går i möte med Gastronovums tillförordnade verksamhetschef Karina Hansson för att diskutera framtiden för Gastronovum. – De som var med på mötet var alla intresserade av att finna en gemensam och hållbar lösning, vi tycker det här är en värdefull och outnyttjad resurs, säger Karina Hansson. Vad kom ni fram till på mötet? – Det blev inget tydligt resultat. Vi ska författa något som alla kan skriva under på och sen se vad de olika intressenterna är beredda att satsa. Kommer Gastronovum att leva vidare? – I så fall blir det som en del av något större. Hur går ni vidare nu? – Vi kommer att kalla till nya möten.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.