Johan Krönmark lämnar Norra Skåne

Hässleholm Johan Körmark kom till Norra Skåne år 2000 och att han nu slutar är en följd av att tidningsrörelsen i den tidigare Skånskan-koncernen slagits samman till ett bolag.
Hässleholm • Publicerad 22 april 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Johan Körmark kom till Norra Skåne år 2000 och att han nu slutar är en följd av att tidningsrörelsen i den tidigare Skånskan-koncernen slagits samman till ett bolag. – Vi skiljs i största samförstånd; i ett bolag behövs endast en vd. Tidningen Norra Skåne och bolaget har stor anledning att uppskatta den goda insats som Johan Krönmark gjort under sina nio år i Hässleholm, säger företagets nye vd Thomas Grahl. Johan Krönmark som är 55 år och bor i Helsingborg har jobbat i tidningsbranschen sedan 1980. Vad blir nu nästa steg Johan Krönmark? – Jag känner mig mogen med Norra Skåne och behöver nya utmaningar. Jag gillar ju utveckling av verksamheter. Men jag har ännu inget konkret på gång. Det är strukturförändringar i alla branscher, så vi får se. Och den förändring som Norra Skåne nu genomgår kan säkert bli bra, konstaterar Johan Krönmark och tillägger: – Norra Skåne kommer säkert att både överleva och utvecklas som lokaltidning.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.