Annons

”Lägger oss inte platt”

Hässleholm Kommunen kommer dock inte att stillatigande acceptera länsstyrelsens beslut att riva upp kommunens tillägg till ordningsstadgan gällande fyrverkerier, menar han.
Hässleholm • Publicerad 12 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Kommunen kommer dock inte att stillatigande acceptera länsstyrelsens beslut att riva upp kommunens tillägg till ordningsstadgan gällande fyrverkerier, menar han. Ett beslut som förbjuder kommunen att reglera när medborgarna får skjuta raketer och dessutom tar bort förbudet att skjuta raketer nära skolor. - Vi lägger oss inte platt. Vi måste gå på djupet och kolla upp hur det ligger till i andra kommuner. Att ta bort förbudet mot att skjuta raketer nära skolor verkar märkligt. Särskilt mot bakgrund av att en skola i Södra Sandby brann ned till följd av just fyrverkerier, säger Johan Eriksson.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons