Rockentustiast gör en Sverker

Hässleholm Stefan Vohnsen ifrån Hässleholm är en inbiten hårdrocksentusiast och i kvällens Plus möter han Sverker Olofsson på Sweden Rock för att prata om svarthandeln med konsertbiljetter.
Hässleholm • Publicerad 18 juni 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Stefan Vohnsen ifrån Hässleholm ogillar svarthandeln med konsertbiljetter
Stefan Vohnsen ifrån Hässleholm ogillar svarthandeln med konsertbiljetter

Stefan Vohnsen ifrån Hässleholm är en inbiten hårdrocksentusiast och i kvällens Plus möter han Sverker Olofsson på Sweden Rock för att prata om svarthandeln med konsertbiljetter. – Jag blev kontaktad av Plusredaktionen då de ville ha med en aktiv konsertbesökare, och eftersom jag besöker 150 konserter i snitt per år så valde de mig, säger Stefan Vohnsen. – Jag tycker inte om biljetthajarna och tycker att det borde finnas böter för de som säljer vidare för 2000 kronor mer än vad de vanligtvis ligger på, forsätter han. På frågan om hur Sverker är i verkligheten svarar han, – Han var jättetrevlig och sa att han stormtrivdes bland oss hårdrockare. Plus - sommar sänds ikväll på Svt1 med start klockan 20:00.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.