Skyltar kritiserar kulturlivet i stan

Hässleholm Johan Lindén, ordförande i Perrong 23, och Marcus Franzén ställer sig bakom den grupp av människor som nu med hjälp av skyltar och affischer runt om i kommunen påstår att det inte går att anordna musik- eller kulturarrangemang i Hässleholm.
Hässleholm • Publicerad 19 juli 2012 • Uppdaterad 14 december 2021
Affischerna är uppsatta på många ställen i stan.
Affischerna är uppsatta på många ställen i stan.

Johan Lindén, ordförande i Perrong 23, och Marcus Franzén ställer sig bakom den grupp av människor som nu med hjälp av skyltar och affischer runt om i kommunen påstår att det inte går att anordna musik- eller kulturarrangemang i Hässleholm.– Vi hyllar dem som gjort detta och vi hoppas att det ska leda vidare till en större debatt, förklarar Johan Lindén.

Perrong 23 har sedan en tid diskuterat med kommunen angående föreningens framtid i Hässleholm. Främst har diskussionen rör Perrong 23 lokaler i centrum och huruvida föreningen måste flytta till nya lokaler. Men att det skulle vara Perrong 23 som kulturförening som står bakom den senaste veckans hårt riktade kritik mot kommunen tillbakavisar Johan Lindén och Marcus Franzén.– Det är viktigt att poängtera att Perrong 23 inte på något vis har arrangerat, organiserat eller finansierat sådana skyltar, säger Johan Lindén och får medhåll av Marcus Franzén. Johan Lindén medger dock att det är flera medlemmar från föreningen som deltagit i aktionen som privatpersoner.– Det är inte bara Perrong 23-medlemmar som varit med, utan även andra privatpersoner som inte har någon anknytning till föreningen, berättar Johan Lindén.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.