Tränarbomben: Percy Olsson till Kristianstad

Hässleholm • Publicerad 9 januari 2020 • Uppdaterad 13 december 2021
Tillbaka in i hetluften - Percy Olsson blir tränare i HIF:s och IFK:s seriekonkurrent Kristianstad FC. Foto: Peter Paulsson/Arkiv
Tillbaka in i hetluften - Percy Olsson blir tränare i HIF:s och IFK:s seriekonkurrent Kristianstad FC. Foto: Peter Paulsson/Arkiv

Tränarjakten är över för Kristianstad FC. Det blir Anders Swahn och Percy Olsson som bildar ny tränarduo i klubben som trillade ur division ett i höstas och tar ny sats i tvåan 2020.

En stor del av hans hjärta klappar för Kristianstad sedan säsongen 1996 då han spelade i klubben.

Tränarkarusellen i KFC har snurrat i hög fart under några år. Bara under 2019 leddes laget av tre olika tränare: Besnik Llazani, Joacim Welander och Pierre Ferreira.

Han har tidigare varit spelande tränare i Hässleholms IF och ingått i IFK Hässleholms tränarstab. De senaste åren har han varit ungdomstränare i Hässleholms IF och FC Hessleholm.

Hur känns det att ställas mot HIF och IFK?

Du har stenkoll på dina gamla lag?

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.