Annons

Chalamets fans stormade röda mattan

Film • Publicerad 13 november 2022
Timothée Chalamet inför premiären av "Bones and all" i London i början av oktober. Arkivbild.
Timothée Chalamet inför premiären av "Bones and all" i London i början av oktober. Arkivbild.Foto: Scott Garfitt/AP/TT

Galapremiären av Luca Guadagninos "Bones and all" i Milano fick ställas in på lördagskvällen sedan en stor skara Timothée Chalamet-fans stormat röda mattan i hopp om att få en glimt av filmens stjärna.

Den romantiska kannibalfilmen med den 26-årige storstjärnan i huvudrollen skulle premiärvisas på Space Cinema Odeon i Milano när den lokala polisen bedömde att de stora mängderna Chalamet-fans utgjorde en säkerhetsrisk och beslutade att avblåsa evenemanget, rapporterar Variety.

Annons

"Bones and all" hade premiär i september på filmfestivalen i Venedig och även där utbröt smärre kalabalik när "Call me by your name"-stjärnan Chalamet gjorde entré. Där var man dock bättre förberedda på anstormningen än i Milano.

I "Bones and all" spelar Chalamet den laglöse dagdrivaren Lee som tillsammans med Maren (Taylor Russell) ger sig ut på en roadtrip genom 1980-talets USA.

Filmen får svensk premiär den 25 november.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons