Annons

Kärlek på träflotte – ny realityserie

Tv • Publicerad 7 december 2022
De fem paren färdas på Klarälven under tio dagar. Arkivbild.
De fem paren färdas på Klarälven under tio dagar. Arkivbild.Foto: Janerik Henriksson/TT

Viaplay satsar på kärleksreality – i svensk miljö, ackompanjerad av hungriga myggor. I "Vild kärlek" matchas tio singlar ihop för att sedan i långsam takt få flyta nedför Klarälven på fem träflottar.

Den nya realityserien, som får premiär nästa vår på Viaplay och TV3, är redan inspelad. I ett pressmeddelande konstaterar Viaplay att inspelningen bjudit på vackra vyer, dramatiska landskap och "en himla massa mygg".

Annons

De tio singlarna vet från början inte vilka de har blivit matchade med – det avslöjas under programmets första kväll när en stor glampingfest anordnas för deltagarna. Under tio dagar får de nya paren sedan färdas tillsammans på flottarna. Filippa Wallestam på Viaplay Group beskriver satsningen som "fylld av värme, mod, äventyr och framför allt äkta känslor".

Serien sänds i tio avsnitt.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons