Annons

Kay Pollak ger ut ny bok i höst

Litteratur • Publicerad 16 juni 2022
Regissören och författaren Kay Pollak utkommer med en ny bok, drygt 20 år efter sina senaste alster.
Regissören och författaren Kay Pollak utkommer med en ny bok, drygt 20 år efter sina senaste alster.Foto: Maja Suslin/TT

I samband med Bokmässan i Göteborg i höst ger författaren och regissören Kay Pollak ut sin nya bok ”Ett bättre liv – en tanke i taget”.

”Boken handlar om hur du och jag kan må bättre. Bli mer lyckliga! Jag menar att allting börjar med oss själva. De tankar jag väljer att tänka. Det som påverkar mig allra mest i livet är mitt eget sätt att tänka. Och det går att träna.”, säger han i ett pressmeddelande.

Annons

Boken, som kommer ut i bokhandeln 4 oktober, är uppdelad i sju delar och tar bland annat upp hur man kan träna sig i att inte känna sig som ett offer för yttre omständigheter.

Pollak tidigare böcker ”Att välja glädje” och ”Att växa genom möten” gavs ut för drygt 20 år sedan och har rönt stora framgångar.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons