Annons

"Mamma mia"-skådisen vill göra en tredje film

Film • Publicerad 25 januari 2022
Skådespelaren Christine Baranski har medverkat i två "Mamma mia"-filmer. Arkivbild.
Skådespelaren Christine Baranski har medverkat i två "Mamma mia"-filmer. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Christine Baranski spelade den frispråkiga Tanya i "Mamma mia" och "Mamma mia: Here we go again". Nu är hon sugen på att samla ihop Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Julie Walters och hela gänget för en tredje film.

– Om vi kunde åka tillbaka och ha lika roligt på en grekisk ö tillsammans, filma på dagarna och äta middag på någon härlig taverna på kvällarna, tror jag inte att någon skulle tacka nej, säger hon i en intervju med Entertainment Weekly.

Annons

Däremot säger hon att det kan bli svårt att lyckas synka alla skådespelares scheman.

Baranski är aktuell i HBO-serien "The gilded age". Hon föreslår att HBO kan sammanföra skådespelarna från filmerna på samma sätt som återföreningarna av "Vänner" och Harry Potter-filmerna.

– Jag har alltid tyckt att det vore kul att träffas igen och filma när vi äter middag, berättar historier och sjunger Abba-låtar. Att filma en riktigt bra utekväll, säger hon.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons