Annons

Mer Kylie Minogue i Las Vegas

Nöje • Publicerad 15 augusti 2023
Kylie Minogue. Arkivbild.
Kylie Minogue. Arkivbild.Foto: Vianney Le Caer/AP/TT

Kylie Minogue lägger till ytterligare tio konserter i Las Vegas i höst. Biljetterna till den australisk-brittiska stjärnans konserter på Voltaire nightclub på resorten The Venetian sålde slut så snabbt att ytterligare shower nu planeras in.

"Herregud... utsålt!? Jag känner mig ödmjuk över den överväldigande responsen", skriver Minogue på Instagram.

Annons

Den första konserten äger rum den 3 november och det är första gången sedan 2011 som Minogue spelar i ett nordamerikanskt land.

Kylie Minogue slog igenom i såpoperan "Grannar" i mitten av 1980-talet och har sedan dess haft en framgångsrik popkarriär. Hon har sålt mer än 70 miljoner album världen över och är känd för hits som "Can't get you out of my head" och "I should be so lucky".

I somras tog singeln "Padam padam" sig in på den brittiska tio-i-topplistan, vilket var första gången på ett årtionde för Minogue.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons