Annons

Premiären av Pippi på Cirkus framskjuten

Nöje • Publicerad 23 juni 2022
Björn Ulvaeus säger i ett uttalande att premiären skjuts fram på grund av försenade repetitioner. Arkivbild.
Björn Ulvaeus säger i ett uttalande att premiären skjuts fram på grund av försenade repetitioner. Arkivbild.Foto: Karin Wesslén/TT

Premiären av den musikaliska cirkusföreställningen Pippi på Cirkus skjuts fram från den 1 till den 12 juli. Beslutet fattades på grund av försenade repetitioner, säger föreställningens exekutive producent Björn Ulvaeus i ett pressmeddelande.

"Vi hade ända in i det sista hoppats på att vi skulle kunna ha premiär på Pippi på Cirkus den 1 juli som tidigare planerat. Men huvudsakligen beroende på corona har repetitionerna försenats och vi har inte hunnit ända fram".

Annons

Föreställningen på Cirkus i Stockholm är ett samarbete mellan Pophouse Productions, Astrid Lindgren Aktiebolag och Cirkus Cirkör.

Skådespelaren och musikalartisten Ida Breimo spelar Pippi. Breimo har tidigare bland annat spelat i SVT-serien "Vår tid är nu" samt i en rad teater- och musikalroller.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons