Har storprojekt

Markaryd – Det är många som kommer till showen, bland annat har den finske världsmästaren med minst en av sina motivlackade lastbilar, berättar Angelica.
Publicerad 29 april 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Angelica kontrollerar både stort och smått till motorshowen på Ulvarydsområdet.
Angelica kontrollerar både stort och smått till motorshowen på Ulvarydsområdet.

– Det är många som kommer till showen, bland annat har den finske världsmästaren med minst en av sina motivlackade lastbilar, berättar Angelica. Hon arrangerar det hela som ett utbildningsprojekt, och till MF på Ulvarydsområdet kommer flera sorters fordon – men det är lackeringen som är den så kallade röda linjen i projektet. – Det verkade så lite i början, med bara lastbilar, så det skall ställas ut en del snygga personbilar också. Hon och hennes sambo har en egen bil som skall ställas ut, en gul Daf med motivlack som säkert får feministerna att morra. Med avklädda damer på båda sidor. – Ingen har reagerat så. Inte ens på företag som inte gärna har med naket. "South of Sweden Car Show heter arrangemanget, där inte bara "vardagslackade" bilar med motiv skall finnas med. Bland annat skall några STCC-ekipage ställas ut, de från IPS Motorsports. Man skall förstås räkna med att arrangörens egen Daf får sällskap med många av det märkets modeller, då den skall ske på MF Truckcenters eget område, de är ju Sverigeansvariga för det märket. – Det skall i alla fall bli väldigt roligt att ordna detta, säger Angelica, som har ett minst sagt ovanligt skolprojekt att ta hand om.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.