Moratti tror att Zlatan stannar i Inter

Malmö Den svenske anfallaren har haft stor del i att Inter i helgen kunde säkra sin fjärde raka ligatitel, men har samtidigt varit missnöjd med Inters misslyckande i Champions league.
Malmö • Publicerad 18 maj 2009 • Uppdaterad 14 december 2021

Den svenske anfallaren har haft stor del i att Inter i helgen kunde säkra sin fjärde raka ligatitel, men har samtidigt varit missnöjd med Inters misslyckande i Champions league. Ibrahimovic har kopplats samman med bland annat Barcelona och öppnade i helgen än en gång för en eventuell flytt. – I fotboll finns inga garantier. Jag kan inte säga om jag stannar ett år, tre, fem eller sex. Jag är ingen som stannar i en klubb hela livet, sade 27-åringen. Men när klubbordföranden på måndagen fick frågan om det är till 90 procent säkert att "Ibra" stannar, var Moratti entydig. – Ja, det tror jag faktiskt.

Ralph BretzerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.