TÄVLING: Vem har nordöstra Skånes snyggaste A-traktor?

Nu är det dags att återigen utse nordöstra Skånes snyggaste A-traktor.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Nordöstra Skåne • Publicerad 3 mars 2023 • Uppdaterad onsdag 15:32
A-traktorerna ökar på många håll i landet. Nu ska nordöstra Skånes snyggaste utses.
A-traktorerna ökar på många håll i landet. Nu ska nordöstra Skånes snyggaste utses.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Antalet röda trianglar blir fler och fler på vägarna i vårt hörn av Skåne. A-traktorer kommer i många olika märken, former och färger och nu vill tidningen utse nordöstra Skånes snyggaste!

19 mars var sista datum att skicka in bilder. Man måste bo i någon av kommunerna Kristianstad, Hässleholm, Bromölla, Östra Göinge eller Osby för att få vara med och tävla.

Nu kommer en jury att utse tre finalister som läsarna får tycka till om. Vinnaren får tre biljetter till Fröken Snusks spelning i Hässleholm den 2 juni plus ett kit från Biltema.

Tvåan och trean får varsin biljett till spelningen med Fröken Snusk.

För att vara med och tävla:

• Skicka ett mejl till webbredaktionen@kristianstadsbladet.se med en eller flera bilder på din A-traktor.

• Skriv en kort beskrivning vad som är speciellt med din A-traktor.

• Skriv ditt telefonnummer och bostadsort.

KB/NSK
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.