Träffa Biffy Clyro

Kultur och Nöje På fredag, den 1 november, spelar det skotska rockbandet Biffy Clyro på Den Grå Hal på Christiania i Köpenhamn.
Publicerad 30 oktober 2013 • Uppdaterad 25 november 2021

På fredag, den 1 november, spelar det skotska rockbandet Biffy Clyro på Den Grå Hal på Christiania i Köpenhamn. Musiken kan beskrivas som en blanding mellan Foo Fighters, Muse och Kings of Leon. Nu har du chans att vinna två biljetter till konserten samt en "meet and greet" vilket innebär att du och ditt sällskap får träffa bandet i samband med spelningen.

Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att svara på frågan:Vad heter Biffy Clyros album som släpptes i år?

Mejla svaret samt ditt namn och telefonnummer till:maria.zandihn@skd.seSvaret vill vi ha senast i morgon, torsdag, klockan 15.00 så presenteras vinnaren strax därpå och kontaktas via telefon.Lycka till!

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.