81-åring anmäldes saknad

Östra Göinge Han sågs senast på Skogsgatan i Osby vid 10.
Östra Göinge • Publicerad 23 januari 2012 • Uppdaterad 30 november 2021

Han sågs senast på Skogsgatan i Osby vid 10.30-tiden på måndagsförmiddagen då han skulle då köra till hemadressen i Glimåkra.Men han kom inte fram.81-åringen beskrivs som frisk och han brukar köra bil.

Han beskrivs också som lite glömsk men brukar alltid hitta hem, han har inte varit anmäld försvunnen tidigare. Vid 17.30 på måndagen anmäldes han försvunnen. – Inledningsvis misstänks inget brottsligt ligga bakom försvinnandet. Han har kört iväg med bilen och först när den hittats kan vi gå vidare, säger polis på krimjouren i Kristianstad sent på måndagskvällen.

Vägar mellan Osby och Glimåkra har kollats men inget har påträffats. Även i Kronoberg har kontroller gjorts."Mannen beskrivs som cirka 175 centimeter lång och bar vid försvinnandet en svart keps, blå/grön jacka och blå jeans. Han färdas i en röd Volvo av årsmodell -89 med registreringsnummer AGE 453", skriver polisen på sin hemsida. Den som har tips om var mannen eller bilen befinner sig kan kontakta Polisen på telefon 114 14.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.