GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Säsongspremiär av tipspromenad

Sibbhult • Publicerad 14 maj 2022
Hembygdsföreningen säljer grillad korv i samband med tipsrundan.
Hembygdsföreningen säljer grillad korv i samband med tipsrundan.Foto: MAGNUS LEJHALL

På söndag (15 maj) är det säsongspremiär av tipsrundan som Sibbhults hembygdsförening anordnar. Alla hälsas välkomna och man anmäler sig 14.00–15.00 på Bygatan 15. Det kostar 20 kronor att vara med och man får själv ta med penna. Vill man inte gå rundan, men väl komma dit och prata, är man också välkommen. Hembygdsföreningen är på plats till ungefär 16.00.

Är man köpsugen finns det flera saker att välja på; 21-lotter, årsböcker (gamla och nya), USB-minne med alla Sibbhults hus och gator samt grillad korv med bröd.

Carl-Johan LiljedahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.