Stökigt i Broby – sex anmälningar

broby Mindre kalabalik inträffade i Broby på lördagsförmiddagen. Den resulterade i sex polisanmälningar: grov olovlig körning, två olaga hot, försök till misshandel, skadegörelse och förtal.
Östra Göinge • Publicerad 8 april 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

- Det var lite rörigt på platsen, säger polisens presstalesman Robert Loeffel. Vi får reda ut exakt vad som hänt.

Men det verkar som en man kom körande för att besöka en person. Han passerade då en annan person som han haft en dispyt med sedan tidigare. Denna person körde ikapp mannen, som säger att han blivit hotad med tillhygge, men slaget missade och träffade bilen i stället.

Så i polisanmälan anges försök till misshandel och skadegörelse på bilen.

När polisen kom på plats visade det sig att den man som körde den skadade bilen inte hade körkort och att han blivit stoppad en gång tidigare för detta.

- Det kan finnas en bakomliggande orsak till hela händelseförloppet, säger Robert Loeffel. Ett flertal människor är inblandade och det resultareade i anmälningar och motanmälningar.

Alla inblandade är i åldern 40-80 år.

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.