Varde inget ljus – men ska nu bli

Broby • Publicerad 30 januari 2023
Förälderns klagomål gav resultat. Prästavångsskolan med omnejd ska få bättre belysning.
Förälderns klagomål gav resultat. Prästavångsskolan med omnejd ska få bättre belysning.Foto: Mikael Persson

En förälder klagade över den mörka skolgården på Prästavångsskolan. Kommunens fastighetsavdelning var snabbt på plats och kunde konstatera att det inte varde utan behövdes mer ljus.

Bland annat noterades att lampor på fasaden inte spred något sken alls och att lamporna var i behov att bytas ut. Dessutom behövde armaturer bytas ut. En ny stolpbelysning på gången från Storgatan kommer även att sättas upp.

Östra Göinge kommun skriver på sin hemsida att de välkomnar synpunkter och att dessa är ”viktiga i vårt förbättringsarbete”. Synpunkt kan exempelvis lämnas digitalt, via ett telefonsamtal eller via en pappersblankett.

Marie-Louise LindellSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.