Annons

Fall framåt för Nordqvist

Golf • Publicerad 26 juni 2022
Anna Nordqvist klättrar på PGA-mästerskapen. Arkivbild.
Anna Nordqvist klättrar på PGA-mästerskapen. Arkivbild.Foto: Chris Carlson/AP/TT

Det var inte lika bra som under den andra rundan, men Anna Nordqvist klättrade ändå flera placeringar under den tredje dagen av PGA-mästerskapen på Congressional Country Club i Maryland till en delad tolfteplats.

Nordqvist inledde med en birdie men bogeys på både tredje och femte höll på att förstöra dagen för svenskan. Med ytterligare tre birdies räddade hon dock upp rundan till 71 slag, ett under par.

Annons

Madelene Sagström gick också runt på 71 slag, men på grund av två sämre inledande rundor ligger hon på en delad 35:e plats.

Leder gör fortfarande sydkoreanskan Chun In-Gee, som trots en dubbelbogey på 16:e hålet kunde behålla sin förstaplats. Avståndet till landsmaninnorna Kim Sei-Young och Choi Hye-Jin är dock nere i tre slag inför den sista rundan.

– Jag ser redan fram emot en spännande sista omgång, säger Chun In-Gee.

– Om det blir för lätt så tycker jag att det är tråkigt.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons