Frågetecken för Palmroos i Tyringe

Sport – Nej, han har fått ont i det opererade knäet igen, förklarade Tyringecoachen Joakim Johansson det faktum att junioren Kevin Isgren var back up bakom Fredrik Weréen.
Sport • Publicerad 19 januari 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

– Nej, han har fått ont i det opererade knäet igen, förklarade Tyringecoachen Joakim Johansson det faktum att junioren Kevin Isgren var back up bakom Fredrik Weréen.– Under söndagsmatchen i Norrahammar kände han hur det "Smällde till" i knäet och efter matchen svullnade det upp rejält och han har inte kunnat träna under veckan.

Jani Palmroos, som skadade knäet redan på försäsongen, opererades dagarna före jul och meningen var att han skulle kunna kunna träna och matcha sig i form under de återstående matcherna i serien.– Nu är vi tillbaka på ruta noll, menar Tyringecoachen.Så vad händer nu?– I dagsläget vet vi inte och vi får avvakta några dagar till, menar "Jocke" Johansson.

Den sista januari är dagen D för hockeyövergångar och Tyringe kan nog knappast tänka sig att gå in i ett play off- och eventuellt kvalspel med bara en rutinerad målvakt.Frågan är alltså om man vågar avvakta att Palmroos knä skall tillfriskna och sedan hålla eller om man måste jaga en ny målvakt?

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.