Annons

Grant klättrar efter fin andrarunda

Linn Grant är bästa svenska efter den andra rundan i British Open. 24-åringen gick runt på 69 slag, tre under par, och står nu på totalt två slag under par – vilket ger en delad 18:e-plats.
Golf • Publicerad 11 augusti 2023
Linn Grant är bästa svenska efter andra rundan. Arkivbild.
Linn Grant är bästa svenska efter andra rundan. Arkivbild.Foto: Carlos Osorio/AP/TT

Amerikanskan Ally Ewing är i ledning på totalt 10 slag under par och leder med fem slag före. Närmast bakom Ewing jagar det engelska hemmahoppet Charley Hull, från England.

Näst bästa svenskor efter den andra rundan är Johanna Gustavsson och Anna Nordqvist – på delad 47:e-plats. Gustavsson gick runt på 72 slag och Nordqvist på 73 slag.

Annons

För Caroline Hedwall, som under torsdagen avslutade på ett under par, gick det dock sämre. Svenskan noterade tre bogeys, gick runt på 75 slag och står totalt på två över par.

Även för Maja Stark var dagens andra runda en missräkning. 23-åringen gick runt på 74 slag efter tre birdies, två bogeys och två dubbel bogeys. Stark och Hedwall ligger på delad 61:a-plats.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons