Annons

Modo tog nionde raka – Djurgården i svacka

Ishockey • Publicerad 26 november 2022
Modojubel efter ytterligare en seger i hockeyallsvenskan. Arkivbild.
Modojubel efter ytterligare en seger i hockeyallsvenskan. Arkivbild.Foto: Tim Aro/TT

Det är skilda världar hos två av topplagen i hockeyallsvenskan.

Medan seriesuveränen Modo vann grannfejden och toppmötet över Björklöven, 5–2, och tog nionde raka segern förlorade Djurgården för andra gången på ett dygn.

Annons

Djurgården föll i Västerås med 1–2 och serietrean, som också föll mot Almtuna i fredags kväll, har förlorat fyra av sina fem senaste matcher.

Djurgården har storsatsat efter degraderingen från SHL i våras för att ta sig tillbaka snabbt. Just nu är dock SHL långt borta för Stockholmslaget.

Modo vände 1–2 hemma mot Björklöven i en sen kvällsmatch (nedsläpp 20.45) och gjorde fyra raka mål fram till 5–2-seger. Daniel Mannberg gjorde de två sista målen i tom bur sedan Björklöven tagit ut målvakten.

Örnsköldsvikslaget leder den allsvenska tabellen efter 21 spelade matcher med överlägsna tolv poängs marginal till tvåan Björklöven och 13 poäng före trean Djurgården.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons