Silver och brons till Balans

Sport –På grund av de intensiva generalrepititionerna inför vårt 30-årsjubileum representerades vi endast av de äldsta gymnasterna i ungdoms- och juniorklassen, säger Anna Carin.
Sport • Publicerad 19 november 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

–På grund av de intensiva generalrepititionerna inför vårt 30-årsjubileum representerades vi endast av de äldsta gymnasterna i ungdoms- och juniorklassen, säger Anna Carin.Kinhult i Balans. Trots detta blev det ändå två medaljer av ädlare valör till Vinslövsföreningen. I juniorklassen visade Ameldina Bilkanovic att hon tävlar på en högre och mer stabil nivå än tidigare och erövrade silvermedaljen slagen endast av hemmagymnasten Viktoria Matulaniec. – Detta var Ameldinas sista tävling som junior, efter nyår tar hon steget upp i seniorklassen, berättar Kinhult. På tredje plats i juniorklassen kom GF Balans Felicia Dahl som trots en del missar nådde pallplats. –Flickorna var nöjda med resultatet trots svårigheterna att fokusera sig inför tävlingen. –Uppladdningen hade de sista dagarna inför tävlingen helt inriktats på repetitionerna inför Jubileumsshowen "Trollkarlen från Oz" vilket kanske hade en positiv inverkan på tävlingsnerverna, analyserar Anna Carin Kinhult.. Nu stundar lugnare tider för GF Balans tävlingsgymnaster. Under jullovet trappas träningsdosen upp inför kommande rankingtävlingar i januari och februari.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.