Storstryk för Rökedamerna mot seriejumbon

Sport – Ja, det här var en match där vi överhuvudtaget inte var med, summerade Röketränaren, Jörgen Kyllengård efter storförlusten.
Sport • Publicerad 31 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

– Ja, det här var en match där vi överhuvudtaget inte var med, summerade Röketränaren, Jörgen Kyllengård efter storförlusten. – Det fanns väl ingenting som fungerade för oss idag och det är väl inte fel att påstå att laget underpresterade grovt. Det var också ett pånyttfött – andra raka segern i den här matchen – FC Helsingborg som tog initiativet direkt och målen trillade sedan med jämna mellanrum in bakom Rökemålvakten. Tre mål i varje period säger egentligen det mesta om matchdominansen. För Rökedamerna, som är indragna i den allt mer dramatiska bottenstriden med främst Hässleholms IF och just FC Helsingborg, hade Kyllengård hoppats på en lite bättre utveckling. – Vi har gjort två bra matcher före den här men nu fick vi en reaktion - och tyvärr en negativ sådan, ansåg Röketränaren. Något som du känner dig nöjd med i dag? – Nej, faktiskt inte, förklarade Jörgen Kyllengård. Målskyttar för Röke var Sofia Eliasson, Charlotte Heingard och Sandra Ljung.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.