Annons

Full fart på Hörjas dag

Hässleholm Henrik och Lena var två av totalt 30 utställare som visade upp sig och sin verksamhet på den andra Hörjadagen.
Hässleholm • Publicerad 6 september 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Henrik och Lena var två av totalt 30 utställare som visade upp sig och sin verksamhet på den andra Hörjadagen. Företag, firmor, föreningar och enskilda. Regnet dämpade något, men folk strömmade till Hörja idrottsplats, där en minimässa hade byggts upp. – Det här är en både rolig och bra grej för byn, säger Henrik Hörgerud, som gör PR för sin byggfirma (med några anställda) och för sitt nötkött från rasen limousin. – Klart att man ställer upp, när arrangörerna kallar. Lena Nordström i Hörja Livs har jobbat hårt med att få utställare –inte minst hantverkare –till Hörjadagen. – Roligt att se så många här. Nu kör vi vidare till nästa år. Stig Johansson, som håller i trådarna, lovar på stående fot ett nytt arrangemang vid Vilevallen i Hörja till nästa år: – Föreningarna hjälps åt med att arrangera: Kyrkan, byalaget, idrottsföreningen och Hörjagården. Detta är egentligen en utveckling av det tidigare projektet Bo i by. Byalaget visade upp ritningarna över Hörjas framtida utveckling; efter önskemål På kvällen avslutades Hörjadagen med en konsert med Ingemar Nordström.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons