Annons

Kända Gospelartister till Sösdala

Hässleholm Tillsammans genomför de nu för 7:e gången en stor Europaturné.
Hässleholm • Publicerad 26 november 2010 • Uppdaterad 14 december 2021
De två kända artisterna inom Southern Gospel
De två kända artisterna inom Southern Gospel

Tillsammans genomför de nu för 7:e gången en stor Europaturné. Denna gång har HomeComingklubben i Sverige fått förmånen att arrangera sex konserter. Varav en i Sösdala. Den enda i Skåne.

Konserterna hålls i Karlskrona, Sösdala, Västra Frölunda, Huskvarna, Örebro samt Sollentuna.

Annons

Stephen Hill är en förnämlig soul/bluessångare som jobbat med bl.a. Dolly Parton, Nancy Sinatra, Lee Hazlewood m.fl. Han arbetar och bor i Nashville Tennesse, där han även är producent bakom många inspelningar.

Woody Wright är en mycket välkänd countryartist, Grammynominerad, producent och skrivit några hundra sånger.En stor händelse alltså att dessa mycket väletablerade artister världen över, nu kommer till Sösdala, för en Christmas HomeComingConcert.

I programmet medverkar också välkända Gospel Stompers, från Sösdala/Vittsjö, som gjorde en bejublad USA-turné i somras, med 23 konserter på 4 dagar, i 5 stater.Under de sex konserterna runt om i Sverige, medverkar också Gospel Stompersmedlemmen Stig Sjöberg, Vittsjö, som konferencier och solist.

Biljetter finns att få i kyrkan konsertdagen från 18.00, eller via Stig Sjöberg stig@ehotellet.seKonserten är på onsdag, den 1 december, kl. 19.00. Insläpp sker 18.15

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons