Annons

VVS-företag expanderar

Hässleholm Efter att det blev känt att RD Rör skulle lägga ned började VVS-teamets Patrik Johansson diskutera ett köp av den välrenommenrade VVS-firman.
Hässleholm • Publicerad 1 februari 2011 • Uppdaterad 14 december 2021
chef för VVS-teamet är tillfreds med förvärvet av RD Rör. Foto: David Gustafsson
chef för VVS-teamet är tillfreds med förvärvet av RD Rör. Foto: David Gustafsson

Efter att det blev känt att RD Rör skulle lägga ned började VVS-teamets Patrik Johansson diskutera ett köp av den välrenommenrade VVS-firman. Affären genomfördes vid årsskiftet och firmans två montörer jobbar i dag vidare på VVS-teamet. Dag Nilsson är på gång att pensioneras men hjälper till med administrativa uppgifter. Reino Nilsson arbetar vidare i ett och ett halv år för att köra in VVS-teamet i området.- Vi har ett fint samarbete och trivs bra med varandra. RD Rör har lång erfarenhet och är väldigt populära hos kunderna, säger Patrik Johansson. Nu letar man även efter lokal i Vinslöv för att etablera sig starkare där, något det enligt Patrik Johansson klart finns marknad för.- Vinslöv - Önnestad är ett stort område och en gråzon i och att RD rör tänkte lägga ned, säger han.VVS-teamet har haft blickarna riktade åt detta håll sedan en tid, men det var först när man fick möjligheten att förvärva den äldre firman och dess kundrelationer, som man tog steget in i området.- Förhoppningen är att framöver kunna anställa fler och utöka, säger han.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons