Annons

Annika Norlin till Malmö Live i höst

Kultur och Nöje Malmö Live premiärstartar sitt nya koncept ”I huvudet på ...” med sångerskan Annika Norlin som får bestämma vad som ska hända i huset under tre dagar i oktober.
Publicerad 18 maj 2015 • Uppdaterad 14 december 2021
STOCKHOLM 20140829
Annika Norlin släpper nya albumet "The fox, the hunter and hello Saferide" under namnet Hello Saferide. 
Foto: Jessica Gow / TT / Kod 10070
STOCKHOLM 20140829 Annika Norlin släpper nya albumet "The fox, the hunter and hello Saferide" under namnet Hello Saferide. Foto: Jessica Gow / TT / Kod 10070

– Annika Norlin är en väldigt bra artist att premiärstarta det här konceptet med. Hon är engagerad och har flera strängar på sin lyra. Hon gör uppskattad musik både på svenska och engelska, har gett ut en bok med sina texter, läser till psykolog, har jobbat som journalist och är väldigt samhällsengagerad. Programmet för ”I huvudet på ...” bygger helt på hennes idéer och skapande, säger Karin Karlsson, övergripande programansvarig för Malmö Live Konserthus.

Annons

Så ser schemat ut: Fredagen 9 oktober: Säkert!- och Hello Saferide-konsert. Lördag 10 oktober: workshops, samtal och klubb. Söndag 11 oktober: konsert med MSO.

Biljetterna för de tre dagarna släpps den 18 maj klockan 12 och går att köpa på www.malmolivekonserthus.se och i biljettkassan på Malmö Live.

Caroline StenbäckSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons