Annons

Fototävling: Mitt sommarlov

Personligt Missa inte vår fototävling för barn. Du kan vinna dagspass till Skånes djurpark.
Personligt • Publicerad 10 juli 2015 • Uppdaterad 25 november 2021

Annons

Två vinnare får vardera två dagspass till Skånes djurpark, och resultatet presenteras på våra barnsidor den 6 augusti.

Märk ditt bidrag ”Mitt sommarlov”.

bild 1/45
sommarlov nathell
Ett härligt kvällsdopp i Lursjön! Vem älskar inte att bada. :) Tycker i alla fall Junior och Hugo Nathell. Fotograf är moster Martina Nathell.
Tävla med din sommarbild och vinn dagspass till Skånes djurpark.                                         Foto: Andrey Armyagov/COLOURBOX
Två vinnare i vår fototävling belönas med vardera två biljetter till Skånes djurpark. 
Foto: COLOURBOX
Bläckis, familjeredaktionens tävlingsmaskot.
Ville Torkelsson från Osby är nio år gammal och gillar att ro i sin gummibåt, helst vid stranden i Hällevik. På denna bild har storasystrarna Ellen och Alma fått låna båten (i alla fall en liten stund). Torkel som är stark, får hjälpa till att dra ut dom en bit. Bilden är tagen av mamma Linda Stjernqvist.
Mintglass tillsammans med mormor Mirjam Jönsson! Ja, det är höjdpunkten på hela sommarlovet, tycker Antonia Nygren, nio år. Mamma Jenny Nygren finns bakom kameran.
Theo Andreasson i jordgubbslandet i Kvistalånga. 
Theo har plockat jordgubbar som han ska ha till sin favoritsaft; mammas hemgjorda jordgubbssaft. Bilden är tagen av mamma Sonja Nordgren.
Bland det bästa Anton och Nellie Roskvist från Osby vet är att vara i mormors stuga i Segutslycke. Här åker de något så ovanligt i dessa tider som hölass. Bilden är tagen av mormor Anki Roskvist.
Fabian Claëson är snart 13 år gammal. Han bor i Hästveda och älskar att vara vid Luhrsjön och bada. På bilden ser ni Fabian i våtdräkt när han precis simtränat i Luhrsjön inför en tävling i Göta kanal den 1 augusti. Fotograf är mamma Anna Claëson.
Även om vädret varit som det varit älskar Alve Ådahl, sex år, att hoppa i vattenpölarna hemma på gränden! Bilden är tagen av mamma Therese Ådahl.
De sommarlovshoppande tjejerna heter Maja Bokelund och Nadja Smidesson. Fotograferat har Kerstin Svensson i Hässleholm.
Agnes Gustavsson är åtta år. Här är hon med sin farfar och fiskar på Stora Hensjön i Hensmåla, Tingsryd. Agnes tycker att det är både roligt och spännande när det nappar! Mamma Rebecca Gustavsson har tagit bilden.
Jakob Gustavsson i Sösdala provar sin snorkel och sitt cyklop hemma i bassängen. Mormor Ingalill Gustavsson har skickat in bilden.
Kusinträff i lilla stugan i Skummeslöv! Kusinerna heter Maja Hamberg, Nellie Nilsson, Fabian Nilsson Sjöstrand och Malte Hamberg. Bilden är tagen av Eva Nilsson.
Alma Ripa är snart tre och ett halvt år. Hon bor i Laröd utanför Helsingborg och tycker det är roligt att hälsa på hos farmor och farfar i Hästhult, och sitta i deras lusthus. Alma gillar att plocka blommor, klappar katten Topsy och tittar på korna på ängen utanför lusthuset. Bilden är tagen av farmor Viveca Ripa.
Första sommarlovet spenderar Jack Engander helst i vattnet, om möjlighet finns. Att bada är nämligen det bästa han vet. Bilden är tagen av Nathalie Levin.
Fyraårige Zacke Petersen och hans storasyster Tekla ska precis hoppa i poolen i Italien. Bilden är tagen av mamma Camilla Petersen, Lönsboda.
En av sommarlovet höjdpunkter är beachfotbollen i Åhus! Här är Maja Bokelund i full aktion! Hon spelar i Tyringe IF. Bilden är tagen av Kerstin Svensson.
Kalle Petersson 7 år från Vinslöv tyckte att det var en höjdpunkt på  sommarlovet att köra mini-gokart på gokartbanan i Tosselilla. Han gillade att själv få gasa, bromsa och styra karten - det var nästan som att köra bil! Fotograferat och inskickat av Pia Nilsson, Vinslöv.
Stairway to heaven; stigen mellan Mölle och Ransvik.Att vandra på denna stig i solnedgång är att befinna sig mellan fantasi och verklighet. Den lilla trappklättraren på bilden är fyraåriga Vega Ragnarsson.
Bilden är tagen av Patrik Nilsson.
Oscar Blanco Nilsson utövar parkour utanför Österport och ringmuren i Visby. Ett underbart ställe om man har "myror i kroppen" och "spring i benen". Fotograf är Uno Nilsson.
Elias Lind har tur som har så söta kycklingar hemma i trädgården! Elias bor utanför Sösdala. Fotograf är Eva Lind.
Moa Roos som fyllde 8 år den 13 juli och fick en klänning som liknar Disneyfilmen Frost karaktär Elsas och hon ser verkligen förtrollande ut när hon på sin födelsedag njöt av det fina vädret och sina presenter. Mamma Pia Roos står för fotografiet.
Mollie Erixon, sex år, utforskar Hovs hallar tillsammans med kusinen Cornelis Erixon, fem år. Mollie säger att det är mysigt och spännande att utforska klipporna och känna vinden blåsa i håret!
Fotograf är Mollies pappa Jonas Erixon.
Abbe Erixon, sex månader ung, njuter av att gunga och titta på djuren i Hembygdsparken i Ängelholm. Bilden är tagen av pappa Jonas Erixon.
Femårige Isac Gustavsson är på fisketur med farfar Jörgen Gustavsson på Stora Hensjön i Hensmåla, Tingsryd. Isak får köra båten och det är bland det roligaste han vet, då känner han sig som en riktig sjörövarkapten! Bilden är tagen av mamma Rebecca Gustavsson.
William och Tindra Arvidsson badar i Tyringesjön. Bilden är tagen av mamma Mikaela Arvidsson.
Esther Wallenius  är på besök på Ven och sitter och filosoferar med en jordgubbe. Mamma Kajsa Wallenius har fotograferat.
Leona Nygren 7 år älskar när Jonny Rosengren jagar henne med trädgårdsslangen. Mormor Mirjam Jönsson var beredd med kameran.
Sofia Walther
Här kommer en sommarbild från Tyringe. Det är Sofia Walther och grannkatten Sören som myser i hängmattan.
Sofia gillar hängmattan, för när den är uppsatt mellan björkarna, då kan hon kan ligga och gunga med de röda vinbären inom räckhåll. Sören är en gosig, social och nyfiken katt som Sofia gärna kelar och leker med. Kombinationen hängmatta, katt, vinbär och soligt väder är alltså optimal. Fotograf: Anneli Walther Olsson.
Oliva på Barakullen
På bilden sitter jag högst upp på Barakullen och spanar i min kikare ner mot Mölle. Jag och min familj brukar hälsa på min mormor och hennes sambo i en stuga som de hyr varje sommar. Jag gillar Mölle och Kullaberg för där för där kan man bada, hitta grottor, klättra på berget och gå i skogen. Vi brukar hälsa på min mormor och hennes sambo i stugan de hyr varje sommar. Jag heter Oliva Hesselbom. Foto: mormor Cissie Jansson.
Måns Petersson
Bada bada bada gillar Måns Petersson 5 år från Vinslöv. Friluftsbadet i Vinslöv är en favoritplats och gärna under vattnet. Fotograferat och inskickat av mormor Pia Nilsson Vinslöv
Ammie o Johanna
Systrarna Ammie och Johanna Nordström står vid strandkanten i Norje Boke och spejar ut över havet.
Ammie och Johanna säger om Norje Boke. Här hade vi kul på husvagnssemester. Även om det regnade, så hade vi massor att göra. Vi hann även med att gå på teater, besöka Kreativum och Tropikariet i Karlshamn, äta glass på Glassbåten och spela minigolf. Det gjorde inte så mycket att det inte var badväder. Foto: Anne S. Fallesen
SONY DSC
Ebba Karlsson
Ebba Karlsson 1 år plockar smultron i farmors trädgård. Hon är solen i vårt liv. Nu när den lyst med sin frånvaro. Mormor Helen Svensson har skickat in bilden.
Emma Mattsson
Emma Mattssons favorisälle på sommaren Rydebäcks strand. Foto: Anders Mattsson
Felicia Engqvist
Felicia Engqvist tillsammans med bästa kompisen Alice Månsson i den vildaste karusellen på Kiviks Marknad. Sommarlov när det är som bäst (och med mest pirr i magen)!
Alva Hård
Alva Hård och Zirca efter dagens ridtur i Benestad. Bilden tagen av mamma Anneli Hård och inskickad av mormor Kerstin.
sommarlov Alexander
Jag heter Alexander Karlsson, jag är 5 och ett halvt år, och jag älskar att ha sommarlov, speciellt hos min gammelfarmor Doris som har en stuga vid sjön Möckeln. Där kan jag bada, meta och åka ut med farfar i båten. Bilden är tagen av min mamma Yvette Karlsson, när jag njuter av att äntligen ha kommit till mitt favoritställe. Min pappa Joakim Karlsson sitter på stenen, men av honom syns bara foten.
Evelina Jönsson
Evelina Jönsson njuter i solen vid farmor och farfars husvagn i Mellbystrand. Foto: Rikard Jönsson
Kung i baren. Det kan man vara i Kroatien för här är det varmt. Emil Johansson Svängsta Bilden tagen av Malin Johansson
Myrica Vidberg
Jag heter Myrica Vidberg och jag är 3 1/2år gammal. Jag tycker det är skoj att gå på upptäcksfärd i skogen på Rullebacken, Gammalstorp, där min familj har sitt sommarparadis. Fotograf är mamma Anna Jeppsson.
Felicia Jönsson
Felicia Jönsson klipper gräskant med sax hos farmor och farfar vid deras husvagn i Mellbystrand. Foto: Rikard Jönsson
Elin Johansson
Semester i Kroatien fodrar mycket dricka. Elin Johansson Svängsta. Bilden tagen av mamma Malin Johansson.
sommarlov nathell
Ett härligt kvällsdopp i Lursjön! Vem älskar inte att bada. :) Tycker i alla fall Junior och Hugo Nathell. Fotograf är moster Martina Nathell.
Tävla med din sommarbild och vinn dagspass till Skånes djurpark.                                         Foto: Andrey Armyagov/COLOURBOX
Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons